100 optikkoyrittäjää yhdistää voimansa

Yksityiset optikkoyrittäjät yhdistävät voimiaan ja onnittelevat 100-vuotiasta Suomea tuomalla markkinoille kuluttajille suunnatun uuden silmänterveyspalvelun
Fenno Optiikka ja Suomen Näköasiantuntijat yhdistävät voimiaan, ja tuovat markkinoille uuden kuivasilmäpalvelun. Kuivista silmistä kärsii useampi kuin joka kolmas suomalainen, ja nyt heitä voidaan auttaa joka puolella Suomea, sillä uusi palvelu on saatavilla kaikissa Fenno- ja Näköasiantuntijaliikkeissä.


Kuivan silmän KUNNON palvelu
Kuivan silmän KUNNON palvelu

Kuivasilmäisyys on yleinen ja kasvava ongelma, joka lisääntyy myös lapsilla ja nuorilla. Sen oireita silmissä ovat mm. kirvely ja polttelu, roskan ja hiekan tunne, valonarkuus sekä vuotavat silmät. Sen aiheuttajia voivat olla mm. ravinto, dieetit, allergiat, lääkkeet, koneellinen ilmastointi ja puhelimen ja tablettien käyttö. Kuivia silmiä voidaan tutkia ja hoitaa onnistuneesti. Fenno ja Näköasiantuntijat tuovat markkinoille uuden kuivasilmäpalvelun, jossa asiakkaalle tehdään kuivasilmätutkimus ja -mittaus, suositellaan jatkohoito ja kontrolloidaan hoidon vaikuttavuus.
Fenno ja Näköasiantuntijat ovat Suomen suurin itsenäisten optikkoliikkeiden ryhmittymä, jossa ei ole mukana pääomasijoittajia tai ulkomaalaista omistusta. Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi liikkeitämme on tänä vuonna 100 kappaletta! Ryhmittymän keskeisiä asiakaslupauksia ovat supisuomalaisuus, jatkuva palvelukehitys asiakkaan näkemisen ja silmäterveyden parhaaksi, ketjuohjauksesta riippumaton paikallinen kehysvalikoima, paikalliseen työhön perustuvat nopeat toimitukset, tutun asiakaspalvelijan hyvä palvelu, sekä paikallisen yrittäjyyden mahdollistamat joustavat aukioloajat.
Fenno ja Näköasiantuntijat tarjoavat asiakkaille kotimaisen, aidosti paikallisen vaihtoehdon, jossa asiakkaan silmistä pidetään huolta parhaalla mahdollisella asiantuntemuksella, joka monilla paikkakunnilla jatkuu jo kolmannessa yrittäjäpolvessa. Tällä yhteistyöllä markkinoille tuodaan myös lisää uutta vuoden 2017 aikana.
Brillet kutsuttiin valtakunnalliseen Näköasiantuntijat-verkostoon syksyllä 2014.
Suomen Näköasiantuntijat on suomalaisten optikkoyrittäjien perustama ja omistama, erityisosaamiseen perustuva maanlaajuinen optikkoliikkeiden verkosto, joka osaa ja haluaa turvata asiakkaalle sekä hyvän näön parhailla laadukkailla tuotteilla, että silmäsairauksien löytämisen ja silmien ehkäisevän terveydenhuollon keskittymällä silmän terveyttä edistäviin palveluihin. www.nakoasiantuntija.fi
Fenno Optiikka on suomalaisten optikkoyrittäjien toimesta vuonna 2008 perustettu optikkoliikkeiden ryhmittymä, joka haluaa erottautua palvelun ja tuotteiden korkealla laadulla ja vaikeiden alennuskampanjoiden sijaan asiakaskohtaisella palvelulla ja parhaalla ratkaisulla. www.fennooptiikka.fi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Silmäniloa Messut Sampokeskuksessa lauantaina 13.10. klo 10-17

Ruokavalio vaikuttaa silmien hyvinvointiin

Liki puolet suomalaisista kärsii kuivista silmistä. Silmätipoilla oireet helpottavat hetkeksi, mutta tipat eivät huuhdo pois oireiden syytä.